12 Mayıs 2010 Çarşamba

Staja alacak firma aranıyor...

Yok yok yok... Bilmem kaç yere başvuru yaptık, haziran temmuza bir şey kalmadı ve bir staj için olumlu olumsuz tek bir geri dönüş yok yok yok. Ya daha önce staj tecrübesi ya zorunlu staj; daha önce staj tecrübem olsa staj yapmam zaten ey iş veren, stajın amacı bu zaten işi öğrenmek. Bilen zaten çalışıyor. Zorunlu staj da ayrı bir olay, ya koskoca bilmem ne firmasısın 250tl'nin lafını ediyorsun. Zorunlu staj olacak ssk'yı okul verecek bunlar da beleş adam çalıştıracak. Hayır zaten para istemiyorum arkadaşım daha neyin dırdırı bu. Staj yüzünden yazımı planlayamıyorum, projeler var askıda duran.

Muhtemelen iki fotokopi ve getir götür yaptırmaya adam arıyorsunuz, bari bu kadar abartmayın. Adam gibi işi öğretecek, işleyişi gösterecek ve stajyer arayan şirket aranıyor. Başvurularınızı buradan yorum kısmına yazarak iletebilirsiniz. En kısa zaman geri döneceğim...

Madem talep arz konusunda bir sıkıntı var ortada, burayı süreç için uygun hale getirme çabalarındayım o zaman. Evet bir ilke imza attığımı sanarak, gerçekten işi öğrenmek isteyen stajyer adayına bir staj verecek şirket ilanını buradan veriyorum.

Buyrun bir de burdan yakın...


Bir Bekleyiş ve arayış içerisindeki düşünceli üniversite öğrencisi, arz ederim...



1 yorum:

Adsız dedi ki...

aaah bebeğim, gec kaldın.. koş alarkoya basvur. alıyo o her gideni

merwww